סופר-פוד | מדעים | כיתה ט׳ | תשפ״ב
שאלת הפרויקט: למדנו שעד שנת 2050 אוכלוסיית העולם תמנה 10 מיליארד איש, וכי המשאבים בכדור הארץ מוגבלים. שאלנו מה יהיה מזון העתיד? איך ניתן לייצר מזון שיספיק לכל אוכלוסיית העולם?
ידע: מרכיבי המזון, מבנה מערכת העיכול, פוטוסינתזה, ספירולינה כמזון-על
מיומנויות: גידול אצות, מילוי דו"ח ניסוי
הרגלים: ניטור ובקרה של תוצר גידול מזון, עקביות ויסודיות בהגשת משימות
תוצר: הקמת חוות ספירולינה בבית הספר ויצירת מוצרי מזון מבוססי ספירולינה
אירוע סיום: מכירת המוצרים והעברת ההכנסות לארגון המחלק אוכל חם לקשישים וניצולי שואה בחולון
צוות: יעל נוף, עמרי גונן ואורטל בראון